Help


Deze website bevat informatie en documenten over de zaken waarmee onze sector te maken heeft. U kan de taal van de website veranderen van Nederlands naar Frans en omgekeerd, door op de homepagina op het NL of FR-icoon te klikken.

Op de homepagina vindt u de recentst gepubliceerde documenten en campagnes. Vanuit het horizontale navigatiemenu kunt u een onderwerp selecteren dat u interesseert. Daarna zal een tweede horizontale navigatiemenu verschijnen met meer onderwerpen die met dat aandachtsgebied te maken hebben. In de dashboards op de pagina vindt u het onderwerp uitgelegd in een paar zinnen, u kan telkens meer lezen door op de “meer lezen”-link te klikken.
 
Rechts bovenaan elke pagina ziet u ook een ‘zoek’-vak. Hier kunt u een woord invullen en op ‘zoeken’ klikken om alle pagina's en documenten van de site te laten zoeken die te maken hebben met het woord waarnaar u zocht. Maar u kunt ook naar het gedeelte ‘uitgebreid zoeken’ gaan en er uw zoekprocedure nog meer verfijnen door een reeks woorden in te voeren of op te geven in welk type document u wilt zoeken.

Wanneer u graag een bericht zou ontvangen wanneer er nieuwe documenten op de site gepubliceerd worden, kunt u dat aanvragen via RSS feeds. U kunt daarvoor zorgen door op het RSS-icoon te klikken en uw criteria in te voeren.

Wanneer u deze site aan één of meer van de vele sociale netwerksites op de markt wilt toevoegen, kunt u dat doen door op het ‘Bookmark’-icoon onderaan elke pagina te klikken. Er zullen dan een hele reeks sociale netwerksites getoond worden.

Wanneer u wenst dat de tekst van de webpagina groter of kleiner wordt weergegeven, kunt u op de AAA-knop klikken. Dan wordt de grootte van de letters aangepast.